top of page

Bir Yumak Mutluluk

Giresun KYK il Müdürlüğü öncülüğünde Tirebolu kız öğrenci yurdu iş birliği ile gerçekleşen “sıcak eller projesi” sahiplerini buldu.


Giresun KYK (kredi yurtlar kurumu) il müdürlüğü öncülüğünde Tirebolu kız öğrenci yurdu desteğiyle iki ay önce başlayan örgü kursu yurt öğrencilerinin de desteğiyle ile bugün tamamlandı.


(Tirebolu Karaahmetli Öğretmen Gürbüz ALPAY İlk-Ortaokulu 'Sıcak Eller Projesi')


Sıcak Eller projesi kapsamında yapılan 53 atkı-bere Karaahmetli Öğretmen Gürbüz ALPAY İlk-Ortaokulu'na verildi. Çocuklara hediyelerini teslim etmek üzere Kyk il müdürü Fethi Elmas, Giresun kyk eğitim koordinatörü Osman Ceylan,Tirebolu Kyk yurt müdürü Ahmet Koto,Tirebolu Kyk eğitim koordinatörleri Ferda Topçu ve Atiye Sönmez, Örgü kursu öğretmeni Aysel Sezer ve Tirebolu kyk kız yurdu öğrencilerinin oluşturduğu ekip Karaahmetli Öğretmen Gürbüz ALPAY ilk- ortaokulu öğretmenleri tarafından karşılandıktan sonra hediyelerini çocuklara verdiler. Hediyelerini alan çocuklar heyecan ve mutluluk için de atkı ve berelerini giyindiler. Hediyelerini çocuklara vermek üzere köy okuluna gelen Kyk il müdürü Fethi Elmas yapılan etkinlikle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Elmas konuşmasında "Çocuklara faydası dokunabilecek onları mutlu edecek, yarar sağlayacak ve geliştirecek farklı etkinliklerle tekrar bir araya gelinebileceğini de değindi." Ardından Sıcacık Eller projesini gerçekleştirmek üzere bir araya gelen çocuklarla fotoğraf çekildikten sonra okuldan ayrıldılar.


8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page